Hoppa till innehåll

Premiär

22 november 2009

Idag är det premiär för mig att skriva på den nya bloggen. Det känns lite mer avancerad än den jag hade tidigare, men jag ska väl lära mig så småningom. Det är Emelie (Mivinnas) som har hjälpt mig att få till en ny hemsida. En hemsida som inte ska vara för svår för mig. Jag är inte så vidare bra på det här med datorer och kanske inte tillräckligt intresserad för att ta mig tillräckligt med tid för att lära mig. Men jag hoppas att jag ska bli bättre på att hålla sidan uppdaterad nu. Ni som redan tittat igenom den ser att en del text ska ändras och mycket ska läggas till. Men det kommer.
Igår var vi fyra uppfödare från LO Västra som träffades hemma
hos Tina(Doorkeepers) och uppfödaremöte i Rasklubbens regi. Förutom mig och Tina var det Marie(Chessplayer) och Emelie(Mivinnas). Vi började prata om ”hyfs” inför utställning. Tina trimmade Kissy och Dreamer samtidigt som vi pratade och diskuterade hur hundarna skulle se ut. Sedan gick Tina loss på Siri som var både ovårdad och smutsig för tillfället. Kan dom bli annat i detta väder och av att vi bor på landet. Våra hundar verkar tro att det är föryngringsbad om man tar gyttjebad. Lite SPA i Arelid alltså. Men efter en genomgång av Tina var Siri supersnygg och matte helnöjd.
Efter detta var det jättegod mat som Marie hade gjort.
Sedan följde en eftermiddag med mycket diskuterande och hur vi vill arbeta med vårt avelsarbete i framtiden. En mycket givande dag.
Jag och Emelie hade tänkt träna lite på em. Bra att träna på annan plats. Men vi hade så mycket att prata om så tiden bara försvann. En kort promenad i skogen innan vi åkte hem hann det bli.

Idag blev ingen hunddag heller kan man säga. I detta hällregn tappade jag sugen totalt. Hade tänkt lägga spår åt dom båda idag men det blev inget med det. Ist’llet åkte vi till Kobergs slottsmarknad och handlade massa godsaker till jul. Som säkert kommer att var slut innan jul men…

/Anki och hundarna

One Comment leave one →
  1. 22 november 2009 22:16

    Tyvärr kunde jag inte vara med på uppfödarträffen. Det blir nästan alltid så när man inte har körkort. Men jag har pratat med Marie så jag vet att ni hade givande diskussioner som förhoppningsvis leder vidare.

    Tilda hon bara växer och växer – vet inte vart det ska sluta!? Jag har jobbat helgen och går då till jobbet klockan 21 och kommer hem igen 07 och på de timmarna kan jag se hur hon växt och det är INTE inbillning. Måttband och våg talar sitt tydliga språk. Men om det är många valpar återstår att se. Det kan ju lika gärna vara en liten eller normal kull men stora valpar, mycket fostervatten eller….ja, det finns säkert många skäl…men om ungefär tre veckor vet vi. Det ska bli spännande.

    Ha det bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: