Hoppa till innehåll

Tack

15 januari 2010

Det är många som varit inne och läst om kommande valpkull.  Jag  vill tacka alla för så god respons gällande kommande kull. Både ni som skrivit på bloggen och ni som mailat.
Det här är en kombination som jag hoppas mycket på och ser framemot.  Imorgon bär det av till Borås för att träffa Prins Tarrak, som matte kallar honom.  Ligger säkert nån betydelse bakom det vad jag förstår av allt positivt om honom. Nu återstår väl att se om Siri tycker han är lika attraktiv som hennes matte och husse gör. Det gör hon säkert, men det ska bli jättekul att träffa honom.
Har införskaffat en ny kamera så jag kan ta kort på allt som händer framigenom. Eftersom jag är fullständigt tekniskt inkompetent åkte vi till netonnet och talade om mitt dilemma. Det ska vara en kamera för fullständiga amatörer men ändå ta hyfsade kort sa jag till killen som arbetade där. Det blev en liten kamera som faktiskt tar bra kort. Ska ta med den imorgon och plåta för fullt. Hoppas jag får lite bra kort som jag kan dela med mig av på bloggen.
Ett litet smakprov:   

Rätt okej kort tycker jag själv ialla fall.

Tävling
Nästa helg skulle jag och Vilda debutera i ettan på Orust och jag och Siri skulle göra första starten i Lydnadsklass tre. Men jag fegar ur. Vilda är i och för sig färdig för ettan men det kändes inte schysst mot henne att göra första starten inomhus när vi inte tränat för det. Så  därför avstår jag med henne.  När det gäller Siri krånglar dom där j-la vittringspinnarna. Vi tränar hemma nu med alla våra köksredskap nästan. Hon är stensäker med kottar och naturpinnar och inomhus med köksredskap. Då kopplar hon på näsan för fullt. Men när hon ser ”spårpinnar” plockar hon alla för glatta livet och är jättelycklig att hon hittar så många på en gång. Glömmer lilla näsan. Undra bara vad jag gjort för fel. Från att hon fixat detta superbra till att inte fungera alls. Man blir ju gråhårig för mindre.
Men det är väl bara att träna vidare. Funderar bara på hur?

Imorgon kväll blir det tjejkväll. Toppen. Ska träffa alla träningskompisar och bara ha det trevligt. Vi träffas nästan året runt på tisdagar. Nu har det varit uppehåll drygt en månad och det är faktiskt länge för vi brukar trotsa det mesta när det gäller dåligt väder. Men nu har snön och kylan tagit sitt grepp även om oss så nu längtar vi efter att komma igång igen. Så imorgon blir det mycket hundtjat i ett härligt sällskap.

Återkommer på söndag med förhoppnings lite bilder på Siri och Tarrak.

2 kommentarer leave one →
 1. 15 januari 2010 22:09

  Ojoj, då får jag se till att kamma mig eftersom du tar med kameran… för visst var det väl mig du tänkte fota :).

  Vi ser fram emot att få träffa er igen!

  Kram //Tytti och Tarrak

 2. 15 januari 2010 23:09

  Klart hon kommer gilla Tarrak!! 🙂

  En liten tanke om vittringspinnarna… testat att lägga dem så de inte syns så hon måste nosa för att hitta dem alls? Och på så sätt få henne att använda näsan öht. En tanke iaf, men jag ska verkligen inte ses som nån kunnig i ämnet!

  Ha en trevlig helg!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: