Hoppa till innehåll

Äntligen en ledig tisdag

09 februari 2010

Idag har varit en sån där härlig tisdag när jag väljer vad jag själv vill göra. Alltså en hunddag. Så mycket träning blev det inte som man hoppats men det är väl bara att tänka bort snön nu och köra på. Stoppade alla hundarna i bilen för att träffa Petra ( www.hundifokus.com ) och Maj på hundklubben. Nån träning blev det inte men en promenad där Vilda fick leka med söta Zäta(rottisvalp). Dom riktigt älskade varann.  Vi gjorde också lite nytta genom att plocka ner alla julsaker på klubben och städa av ordentligt inför vårt Årsmöte på söndag. Kändes rent och fräscht när vi var färdiga. Vi satte på kaffe och Maj tar fram hembakade semlor. Första semlan i år och fantastiskt god. Inget går upp mot hembakt!!

När jag kom hem körde jag igång dammsugaren och tvättade så hela tvättstugan är full av rena kläder. Alltså inte bara hundar utan lite nytta blir det på tisdagar också.

Efter en stund kom Eva och hälsade på med Lucas(Arelidsaussie). Han är så stor mot Vilda. Säkert 5-6 cm högre och lite gänglig. Men han är en riktig snygging. (opartisk som jag är) Han är som våra andra valpisar. Sen i utvecklingen och lite smal. Han behöver gå upp några kilo och bredda sig. Han behöver säkert nåt år till på sig för att se färdig ut. Eva kom ut med hjort och älgkött. Helt fantastiskt. Jag säger bara det. Vilka valpköpare! Nu blir det finmiddag till helgen.                                          

                                                                                                                      LUCAS

 

Lucas blir räddad av sin matte. En Vildapiraya ville äta Lucas http://darkcloudhawk.blogg.se/ men matte ville han skull få ha kvar lite päls.

 

Ha det bra alla/Anki och hundarna

One Comment leave one →
  1. petra permalink
    11 februari 2010 8:05

    Visst va vi duktiga som fick gjort lite i stugan även om det denna gång blev på bekosnaden av träning men promenixen va ju trevlig, zäta va döds trött hemma sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: