Hoppa till innehåll

Snart måndag igen

14 februari 2010

Nu börjar helgen gå mot sitt slut. Måndag i morgon igen. Det gör inget alls. Ska jobba måndag sen ska jag vara ledig resten av veckan. Underbart! Helgen har varit ovanligt lugn. Har faktiskt inte gjort någonting nästan. Varit ute och promenerat med hundarna och varit på årsmöte på klubben. Tänkte tränat lite idag men tappade bort motivationen någonstans. Får väl försöka ta nya tag i veckan trots snön. Annars kommer vi ju ingen vart.

Har lämnat vår hundklubbs styrelse efter 4 år. Känns faktiskt riktigt bra. Hinner inte riktigt med att göra ett bra jobb där och då är det bättre att någon annan tar över. Annars går jag  bara med ständigt dåligt samvete och känner frustration. Tyvärr blir det heller ingen utställning i Gräfsnäs i år pga personalbrist. Tråkigt men sant. Har bestämt för att inte ta åt mig för mycket i år utan att hjälpa till med det jag hinner. Fokuset måste ligga på mina egna hundar i år. För Vildas och min del hoppas jag att det blir ett aktivt tävlingsår om vi får vara pigga och friska. För Siris del hoppas jag att det blir sådana här!!

I morgon har det gått två veckor sedan första parningen. Blir lite orolig för jag märker ingenting på henne. Tycker att hon är sig lik. Lite mer mattig än vanligt kanske. Mina andra hundar luktar också väldigt mycket på hennes kiss. Vet inte om det kan betyda något. Förra gången hon väntade valpar började hon kräkas varje morgon i vecka tre och ett par veckor framåt. Så vi får se. Denna veckan blir ju vecka tre. Fast i och för sig behöver inte den ena gången vara den andra lik. Kan tänka mig att det kan vara som för oss människor. Graviditeterna behöver inte vara lika varandra. Så det är bara att vänta och se.

Hälsningar Anki och hundarna

One Comment leave one →
 1. petra permalink
  14 februari 2010 19:21

  Hoppas hoppas hon bär på smått……
  Jag MISSADE helt att års mötet va idag, skulle ju jobbat egentligen men fick jobbat in söndagen i fredags istället o eftersom jag SKULLE jobbat så bara försvann det, SKÄMS!!
  Fick så dåligt samvete.
  Men jag hoppas ni kom fram till något konstruktivt.
  bara 3 dagar till värmen…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: