Hoppa till innehåll

Skrattande aussiesar

16 februari 2010

Det här med att en aussie skrattar stämmer verkligen på mina guldklimpar. När dom är ute och far omkring så ser det faktiskt ut som om dom skrattar. Titta bara!

Och titta på Demi. Gissa om hon  bara låter!

Idag har varit den första lediga dagen av sex. Helt underbart. Började morgonen med en långpromenad. Först en sväng i skogen och sen ut på isen där älsklingarna fick springa så mycket dom bara orkade. Sen hem och körde i gång a la storstädning. Rensade klädkammaren på hur mycket skräp som helst. Undrar om det bara är jag som samlar som en ekorre. Kan nästan inte med och slänga gamla kläder. Tänk om det blir dåliga tider, då kan det vara bra att ha.
Men det funkar ju inte riktigt. Hittade näbbstövlar som säkert är 30 år! gamla. Helt oanvända. Men inte kunde jag göra mig av med dom. Kanske blir dom kultförklarade. Då är jag ju riktigt ”inne”. Men ialla fall tre bärkassar med helt användbara kläder åker till insamling. Nästan lika mycket fick hamna i soporna.  Men nu är det gjort och vi får lite plats igen.

Imorgon bär det av till Ullared. Köpa lite hundgrejor bland annat. Och kanske lite vårkläder. Ser det som en utflykt i trevligt sällskap.
På torsdag ser jag framemot lite hjärligt valpgos. Börjar kanske ana att det finns små stjärnor i Siri. Tycker faktiskt att hon lagt ut men det är nog bara jag som tror. Men tuttarna börjar bli alldeles rosa. Men jag vågar inte tro nåt ännu men hoppas kan man ju göra.

Ha  det gott/Anki och hundarna

 

3 kommentarer leave one →
 1. petra permalink
  16 februari 2010 22:24

  Låter som en fantastisk dag med hundarna, oj oj oj va jag saknar mina, här e alldeles tomt!
  Oh va roligt med Ullared… köp massa onödigt roligt!!
  Hoppas Siran sitte rinne på ett gäng valpar nu så, det bör nog synas när vi kommer hem då.
  Vad är det för valpisar du ska gosa med på torsdag- nyfiken i en strut!
  Ha det så gott tills vi hörs igen.

 2. 16 februari 2010 23:30

  Gott med ledighet! Själv är jag en utrensare av stora mått och retar ständigt min hamster till karl för all gammal skit han har kvar. 😉

 3. 17 februari 2010 7:43

  Vad härligt med ledighet och trots att jag inte är nån shoppingfantast så är jag lite smått avundsjuk på Ullaredstrippen. Vi håller tummarna på att hon har lagomt många små stjärnskott i magen.

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: