Hoppa till innehåll

Händer ingenting

28 februari 2010

Jag tycker det är så kul att läsa bloggar men är så himla dålig på det själv.  Men en liten rapport kan det bli. Här händer nästan ingenting förutom att ta hand om snön. Och det är jag trött på. Simon(sonen) skottade taket på vårt hus. Det är jag väldigt tacksam över annars hade väl taket ramlat in. En meter blöt snö. Men snön hamnade ju nedanför vilket gjorde att vi skottat och skottat för att komma in. På baksidan måste skottas till vedskjulet. Uppe vid stallet var det säkert 2 meter höga och 4 meter breda vallar som ramlat ner från stalltaket. Lilleman (hästen) kom varken ut eller in. Så ni fattar. Jag är jäkligt trött på att skotta. TRÖTT är ordet nu. Tror att snön ”suger” all energi ur kroppen. Lika trött när man vaknar som när man går och lägger sig. Helt sjukt tråkigt.

Nu vill jag träna ute på appellplan och i skogen. Men det går inte. Åkte in till Alingsås med Vilda idag för att möte upp Pia och Ninja. Tänkte att det är nyttigt för Vilda att få åka själv utan morsan. Hade hoppats på en skottad fotbollsplan eller nåt. Men icke. Vi kunde haft simträning istället. Det blev en långpromenad i stället med mycket lek. Och miljöträning. Våra hundar som lever sitt liv på landet behöver absolut miljötränas. Men Lilla Vildisen gick i Alingsås som en riktig ”cityhund”. Hon är kanon min lilla Vilda.

Siri ligger på sofflocket och är helskum. Är det inga valpar i den magen måste hon vara sjuk. För hon är så stillsam och lunkar på när vi promenerar som en gammal hund.
Hade blivande valpköpare på besök i veckan. Och dom tyckte Siri var så lugn. Och det kan ingen säga nåt annat just nu. Hon är nästan på gränsen till tråkig. (Hur rolig var man när man var gravid). Men det är välbra att hon tar det lugnt samtidigt som hon måste hållas i form.

Jag gillar Sandras blogg där hon lägger in härliga sommarbilder och får oss att längta till våren. Tror jag ska härma henne lite. Kanske man piggnar till lite när man vet vad som kommer.

Sötaste lilla virrpannan Vilda för ca ett och ett halvt år sedan.

Snart är det vår/Anki och hundarna

3 kommentarer leave one →
 1. 28 februari 2010 21:27

  Klart hon har puppisar i magen! Jag är också långsam, trött och tråkig nu… helt klart symptom på graviditet :P.

  Kram från de hoppfulla

 2. 01 mars 2010 16:19

  Håller med Tytti! Klart hon har bebisar i magen, symtomen stämmer väldigt korrekt med mig också! 🙂

 3. 02 mars 2010 6:05

  Planen på vår klubb är skottad. Kanske skulle vi ta en date där vid tillfälle? Kanske kan vi lura med Tytti och Tarrak också?

  Klart Siri är dräktig – det har jag ju sagt hela tiden!!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: