Hoppa till innehåll

VÅR

06 mars 2010

Det luktar vår ute! Känner ni det? Helt underbart. Trots 20 minusgrader på natten så är det fantastiskt på dagen. I förmiddags packade vi ryggsäcken med fika och gick ut på isen.  Gick en stund innan vi hittade en snöklädd klippa där vi satte oss i solen. Helt underbart. Lite bilder från dagen med nöjda hundar.

Bättre än så här kan det knappast bli. Fick till lite träning med Vilda också. Fast det gick inget vidare faktiskt med Siri som bara pep för att jag inte körde henne. Vilda hade lite svårt att hålla fokus på mig då.
På måndag är det 5 veckor sedan parning. Tiden bara rusar iväg. Nu börjar jag faktiskt ana att hon är dräktig. Men vågar inte riktigt vara säker ännu.

Ikväll blev det bio med tjejkompisarna. Josef Fares ”Farsan”. Klart sevärd. En tidig bio så att man är hemma i tid. Det gillar jag. Förstår inte vad det är men jag vill helst inte att det blir sena kvällar för ofta. Blir så trött dagen efter. Undrar om det beror på åldern………… Nej det kan det inte göra. Beror nog på att vintern varit tuff med sin stränga kyla. Så att man är uttömd på all energi.

Imorgon blir det iallafall ingen sovmorgon. Upp tidigt så att man hinner med en långpromenad på förmiddagen. På eftermiddagen ska jag på föreläsning i Vänersborg. En föreläsning av Kerstin Malm som handlar om relationen hund-människa om jag fattat det hela rätt. I vilket fall som helst ska det bli intressant.

Ha det gott alla i vårsolen/Anki och hundarna

2 kommentarer leave one →
 1. 07 mars 2010 21:38

  Hej! Kul att pratas vid i dag. 🙂 Synd att det inte blev mera, men det kan ju förhoppningsvis blir mera, när ”påsktussarna” har anlänt. 😉

  Ja du, det där med att ha kvar valparna i 10-12 veckor – visst vore det lysande och busenkelt hahahaha 😀 😀 😀 Tanken är kanske god, men jag tror inte att hon träffat på ett halvdussin aussievalpar på en gång. 😉

  Nu håller jag tummarna för att det sega är tussar och inget annat.

  Ha det gott – kram

 2. petra i solen permalink
  09 mars 2010 6:18

  Ja jadra i mig va vi ska trana nar jag kommer hem, om jag far zata tillbaka vill saga, lucas systrar vill behalla honom!!
  Va kul om hon nu e draktig lilla siran, ses snart. kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: