Hoppa till innehåll

Dygn 54

27 mars 2010

Ja nu kan man lugnt säga att det börjar närma sig. Har satt in valplådan i mitt och Siris privata rum. Husse får klara sig själv ett tag. Fast det är inte särskilt synd om honom. Han har sin kära Vilda som sängvärmare.
Tänker att jag får börja tempa  Siri från och med måndag. Då ska ska det ju vara en vecka kvar.

Har missat att fota Siri idag. Provade att ta ett kort inne men det tyckte inte Siri alls var nödvändigt. Så då blev det som det blev. Inget vidare vackert kort måste jag säga. Men ni kanske kan se den stora magen ändå. För stor är den.
Idag har valparna vart igång ordentligt. Dom känns jättetydligt. Märker på Siri att nu börjar det bli riktigt jobbigt .

Både jag och Siri väntar nu på påsk. Ledighet och lite valpisar om allt går som det ska.

Lilla Vildisen träning denna veckan har bestått av skotträning och lite upplet. Det pangade allt ordentligt. Hon kikade till lite första skottet men sen var det inget att bry sig om tyckte hon. Hon har väl inte hört ett skott sen i höstas så det var väl inte konstigt att hon undrade vad som hände. I vår uppletanderuta dessutom. Med oss hade vi Dogge, Zäta, Ninja och lilla Elvis.

Vi körde  lite upplet när vi ändå höll på. Första gången i år. Och det gick kanonbra. Så jag kände mig nöjd efter dagen. Det var all träning denna veckan. Inte mycket att skryta med precis.  Med vår takt lär väl vi aldrig komma framåt.  Men ,men vi går ju mot ljusare tider.

Har haft en liten vattenläcka i vårt NYA kök. Kändes inte helt bra. Sån tur att vi var hemma när det börjat forsa fram vatten på golvet. Ett lite tips till er alla. Sätt aldrig på diskmaskinen när ni inte är hemma. Fick veta idag att 80 % av alla vattenskador kommer från diskmaskinen. Hade vi inte varit hemma hade vi haft vattenskador i hela köket. Då hade jag flyttat till lägenhet. Det är helt klart. Var utan kök i 5 månader under renovering. Aldrig mer.
Nu klarar vi oss med att riva upp lite golv och sätta på en värmefläkt. Diskmaskinen är ett och ett halvt år. ElComforts bästa enligt dom själva. Skitsnack. När avloppslangen spricker och sprutar vatten överallt.
Men som sagt det kunde varit hundra gånger värre om vi inte varit hemma och diskmaskinen på. Och det brukar vi ha. Alltså hade vi tur denna gången. Nog gnällt om det.

Ny rapport nån gång under påsk. Glad påsk på er alla. /Anki och hundarna

 

6 kommentarer leave one →
 1. 28 mars 2010 9:40

  Det verkar vara vattenskadornas helg tyvärr… Jag är mer nojjig för brand pga diskmaskinen än vattenskada, men det kan bero på att vi bara har en bänkdiskmaskin som väl inte innehåller så mycket vatten och att vi bor i hyresrätt med skruttit kök… Iaf så är jag noga med att inte ha den på när vi inte är hemma., särskilt om hundarna är det!

  Med Siri kan jag bara säga att jag vet precis hur hon har det just nu! ´:-)

 2. 28 mars 2010 13:57

  Fina Siri, vilken mage, vad spännande det är att vänta på ”kusinerna”. Snart vet vi hur många valpisar det finns där inne. 🙂 Ha det gott.

 3. 29 mars 2010 6:18

  Vi är nog många som längtar efter dom små Stjärnorna och precis som Sandra säger… jag förstår precis hur hon har det nu.

  Snart är det dags för mig att sitta och häcka vid telefonen för ett samtal om att jag blivit ”farmor”, spännande värre!

  Kram från Pappa Tarrak och Farmor Tytti 😉

 4. Lovisa & Anton permalink
  30 mars 2010 13:27

  Vi längtar och håller tummarna! Hoppas vi får träffa många små tussar om några veckor:)
  Mvh
  Lovisa & Anton

 5. Tassar & Små Tår permalink
  30 mars 2010 22:23

  Vi fick tyvärr oxå vattenpåhälsning i helgen, i hela källarplan så hos oss ska väggar sågas bort och avfuktaren står på hela tiden. Men även för oss hade det kunnat vara värre. Känns rätt ok om man ser det på det sättet.

  Hoppas det blir en helg hög med små påskbebisar för Siri!!

  Kram

 6. 31 mars 2010 18:23

  Spännande, håller tummar/tassar för valpningen!
  Ha en bra påsk, vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: