Hoppa till innehåll

Dygn 59

01 april 2010

Nu börjar det närma sig. Känner det i min mage också. Helt lugn är man inte. Lite oro finns det allt. Om allt ska gå bra för både Siri och valpar. Tyvärr inget foto på tjockisen idag. Kanske senare. Kan meddela alla intresserade (valpköpare främst) att tempen är som den ska. Ingen förändring där. Hoppas allt att hon väntar några dagar till.

 För övrigt mår hon bra fast jag märker att det är jobbigt  och att ”småstjärnorna” trycker nog på lungorna för hon andas så tungt.

Lilla Vilda-Tilda fick sitt första spår i veckan för detta året och det gick riktigt bra.  Och igår var det dags för premiären på appellplan sedan snön försvann. När Vilda förstår att vi ska träna på klubben så bara hon skäller och tjuter som en galning. Hon är så lycklig av att vara där och få träna med sin matte så hon vet inte vilken tass hon ska ha i marken. Hon fullkomligt älskar att vara där.  Kan tala om att hon hade förresten ingen tass i marken mer än någon kort sekund. Jag var helt lerig för att hon hoppat och studsat mest hela tiden. Sedan att man såg ut som en lerhög på medlemsmötet och folk tittade på mig är en annan sak. Dom undrade vad jag gjort. När jag talade om att jag tränat Vilda så fick jag lite konstiga blickar. Dom undrade säkert vad vi tränar för nåt? Ialla fall såg dom lite skeptiska ut.  
Men det är så roligt att träna Vilda för hon är så glad och lycklig när vi håller på. Och det gör träningen riktigt rolig fast det inte alltid går så bra.

Mer rapport kommer så småningom. GLAD PÅSK till alla som läser//Anki och hundarna

 

 

4 kommentarer leave one →
 1. 01 april 2010 12:11

  Spännande, Om det kommer någon med sovsäck och väska så är det jag! Tänkte bo med Siri och dom små valparna! haha önsketänkande iaf! 🙂 Hoppas allt går bra! kram

 2. Runa permalink
  01 april 2010 17:45

  Du är inte ensam om att se ut som en lerhög efter att ha tränat. Kommer och hälsar på dig när valparna har kommit och blivit lite äldre.
  Kram Runa

 3. 01 april 2010 19:45

  Glad Påsk till er alla och tack för en trevlig pratstund idag!

  Vi hörs när det händer nåt!

  Kram //Tytti och Tarrak

 4. petra & zäta permalink
  02 april 2010 19:28

  Hej hej, väntar ivrigt på ett sms att valpningen startar, Har plockat ihop lite leksaker till valparna om du vill ha.
  Fixat så din hall odyl blir ommålat när valparna e utflugna, grannen fixar, ska bara upp o kika på hur mycket det är o vad som behövs fixa med.
  Ska vi ses för lite spår o upplet på söndag kanske??
  Om det inte blivit vappisar så klart.
  jag ska byta bildäcken på söndag men bestämmer vi bara tid så planerar jag in däckbyte emellan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: