Hoppa till innehåll

Hektisk helg

02 maj 2010

Hektisk men härlig helg. Man blir så glad av alla besök speciellt oväntade besök. Under lördagen så hade vi flera valpköpare här. Det enda som blev bestämt var att Nevada och Penny Lane ska flytta till Floda. Ja, faktiskt har alla fått namn nu.

Lilla Nevada flyttar till Andreas och Patricia  och hon kommer att bli Flodas agilitystjärna hoppas vi.

Som ni märker så blev det inga stjärnnamn. Jag upptäckte att många aussies har stjärnamn så det blev istället namn på rosor. Detta kom sig av att Siri heter New Dawn och det är namnet på en ros. Kommer att presentera namnet på dom alla så småningom.

Lilla Penny Lane kommer också att bli Flodabo. Hon kommer att bo hos Agneta och Janne och få prova lite av varje.

Dessa två är dom enda som än så länge fått veta vad dom ska bo. Den andra redmerle tiken (lilla Nirvana) flyttar kanske till Uppsala om blivande ägare håller med. Och söta Fairy Tail blir kanske fodertiken. Det är inte riktigt bestämt ännu vem som kommer att bli fodertik av dom två men det lutar åt Fairy Tail som då är den blå tiken.

När det gäller hanarna är det inte alls bestämt ännu vem som flyttar var.

Det oväntade besöket som blev var Lillemans(hästen) uppfödare som kom på visit. Dom hade hört att Lilleman levde fortfarande, 26 år, och ville gärna hälsa på honom. Lilleman är ett stort gediget halvblod efter Flyingehingsten Jaguar. Jättekul att dom kom. De tyckte han såg väldigt fräsch ut för sin ålder. Han kommer väl bara att trilla ihop en dag. Usch. Jag har haft honom sedan han föddes så det kommer att bli en tuff dag den dagen.

Ett annat trevligt besök var Alva med lillasyster och Loke. (Arelidsaussies Great Red Hawk). Det var så kul att se honom. Han har utvecklats till en riktig snygging. (tycker jag iallafall). Det man förstår mer och mer är att alla i första kullen är väldigt sena i sin utveckling. Här några bilder på Loke.

Tack alla ni som var för en trevlig helg./Anki och hundarna

7 kommentarer leave one →
 1. Patricia & Andreas permalink
  02 maj 2010 20:55

  Ja, detta va absolut en riktigt rolig helg! Jätte kul att äntligen ha fått se dom. Men de va ju på tok för söta =) Nu längtar vi alderles för mycket tills vi får hem våran underbara lilla ros =D

 2. 02 maj 2010 21:52

  En fågel har viskat i mitt öra att ”proffsbilderna” är redigerade och skickade till dig härifrån Göteborg! När får man se dom?! 😀

 3. 03 maj 2010 23:05

  Va söt han är Loke! Va kul blir en av valparna Uppsalabo, undrar vem som ska ha den, hoppas man får träffa den här.
  (Är kanske dax att höras igen via tel, eller vad tror du?)

 4. 04 maj 2010 20:27

  Roskullen, det är väl bra! Mamma Siri måste ju ha något i detta. Då förra kullen är väl mest efter fadern?
  Kanske du ska odla fram en rossort som heter Tarrak eller dyl så han får vara med på ett hörn. Men å andra sidan är prins Tarrak i högsta grad ansvarig och med på ett hörn vilket fall som helst 😉

  Skoj att namnen i alla fall börjar sättas. Blir ju mer personlig då och mer individanpassat.

  Kram från Stockholm och Långsjötorp

 5. 05 maj 2010 10:31

  Rosentema är fint – har tittat på det själv 🙂

  Fina valpar och Loke är RIKTIGT snygg!

  Kramar

 6. 06 maj 2010 18:07

  Vilka härliga valpar! Underbara färger verkligen. Flaggan i topp verkligen. Man blir ju valpsugen alltså…. Hmm
  Detta med hästen är fantastiskt, roligt att uppfödarna kom o hälsade på. Kan tänka mej att det är en stadig gosse på 4 ben, den urtypen som dom skall vara.
  Kram Tina

 7. petra permalink
  06 maj 2010 18:14

  ÄÄääääääntligen internet igen, en och en halv vecka utan internet OCH en sjuk plutt e inte helt roligt, ser fram emot att se de små rackarna nu nån dag.
  Hektisk kväll detta att uppdatera min egen blogg samt kika runt hos alla som jag gjorde DAGLIGEn då internätet fungelerade!!!
  Ha det gott vi kanske ses på söndag då på Molles MH, vi kanske ska åka ihop om du bara har en med dig, skulle vara nyttigt för flätan att åka annan bil o bur, kanske kunde mötas upp i Brobacka i så fall, men vi höres om det..
  Adios

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: