Hoppa till innehåll

Valpjobb

23 maj 2010

Sitter kl 05.00 och låter mina valpar rasa av sig ute efter lite mat. Dom vaknar med tuppen kan man säga och då är det inte lugnt i vårt hus. Lika bra att gå upp så resten av familjen får sova lite. Börjar planera dagen lite. Avmaskning, kloklippning, få ordning alla papper inför morgondagen. Imorgon får alla 8 valpar en lång biltur. Ända till Göteborg. Dags för ögonlysning. Bävar för det. Förra gången  var det jobbigt för dom med bilresan. Jag tror alla blev åksjuka. Känns inte allas okej att utsätta små valpisar för detta. Men vad gör man. Det är ju ingen veterinär som tar med sig apparaten och åker ut hit precis.
Har blandade känslor inför att dom små snart flyttar. Både skönt och sorgligt. Längtar till sovmorgon. Men allt annat överväger faktiskt. Sova hinner jag väl med senare.
Sitter också och sörjer lite faktiskt. Skulle starta appellen idag. Kom med både i Trollhättan och Vänersborg. Har verkligen längat. Blev så glad när jag fick veta att jag kom med eftersom jag först stod som reserv på båda. Tror ni inte att då börjar lilla skruttan Vilda att löpa. För första gången och hon är drygt 2 år. Känns lite snopet. Hon kunde väl väntat en vecka till när vi ändå vänta så länge. Hmhm.
 Nu verkar det som om mina små börjar bli lite trötta efter maten och en timmas busa. Då lägger jag mig och sover en timma till. Kanske kommer det nya bilder i början på veckan. Sagas husse Kenneth ska plåta dom idag. Får se om vi kan få lite snygga ståbilder. Det är inte helt lätt men vi försöker senare idag.  Några bilder.

Söta Applepeak

Lilla Penny Lane

 

Ett gäng pirayor. Amadeus, Eyepaint och Applepeak

 

Ha det gott/Anki och hundarna

 

 

 

 

6 kommentarer leave one →
 1. Runa permalink
  23 maj 2010 15:56

  Vilken otur att Vilda bestämde sig för att löpa just nu!
  Vi ses på torsdag.
  Runa

 2. 24 maj 2010 11:21

  Håller tummarna för att allt går bra idag och att det inte blir allt för mycket kräks i bilen!

 3. 24 maj 2010 11:23

  Lycka till hos veterinären:) Du får gärna maila om hur det gick:)

 4. 25 maj 2010 18:06

  Trist med vildas löp 😦 Det är ju som sagt inte helt lätt att komma med på tävling… så jag förstår att du tycker att det ”suger”.
  Så nu har valparna rest. Tomt eller?
  Kram
  Åsa med flock

 5. 25 maj 2010 20:13

  Tack snälla för att jag fick komma och hälsa på dig och valparna! De var så klart helt underbara! Lyckliga dem som får ta sig an en liten Siri/Tarrakvalp!
  Kramar

 6. Annelie igen permalink
  25 maj 2010 21:52

  Har varit på nattmöte och bara hunnit titta igenom bilderna som hastigast men på så söta små rosor så blev det nog en del användbara. Hur många vill du ha?? Jag minskar ner dem och skickar imorgon om inget oförutsett inträffar.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: