Hoppa till innehåll

Råhagen

10 juli 2010

 

Igår kväll var det tävling igen. Hade hoppas på ett Lp för lilla Vildisen men icke. Jag tycker att hon faktiskt går riktigt bra på träning just nu men ändå så ”skiter” det sig. Har försökt under natten att anlysera vad som hände. (lite sömnbrist idag). Yrkesskada tror jag det här med att analysera allt. Men tävlingen blev  förskjuten och ettan startade väldigt sent. Och alla från Råhagen hade ett stort uppbåd av supportrar som levde ett himla liv med tjo och tjim och högljudda applåder hela tiden eftersom flera klasser pågick. Lilla Vilda blev stressad och började tugga på mina kläder under programmet och var inte alls med mig. Sedan till hennes fördel, det hon gjorde fick vi ganska bra betyg på men vi nollade både ställandet och läggandet så det blev alltså inga poäng alls nästan. Så idag slickar jag mina sår och inser att nu ska här miljötränas.

I stället säger  vi jättegrattis till Saga och Eva-lena till 1:priset i Lk 1. Grattis!!  En nytagen bild på Saga sätter vi in också. Hon har efter sitt första! löp grovnat något alldeles otroligt. Mamma Siri ser pytteliten ut jämfört med sin dotter.                                

Sänder också en tanke till Alva och Loke som inte har något medflyt just nu så någon tävling för Lokes del dröjer. Nu hoppas vi bara att han ska bli frisk. Alva har länge varit bekymrad för att han kliar sig och verkar trött. Har trott att han har någon form av allergi. Men efter mycket om och men visar det sig att Loke har elichia. Han är behandlad nu med en dunderdos antibiotika så vi går och väntar på att han ska friskna till. Då börjar han klia sig i örat. In till veterinären igen. Då sitter det en PINNE långt in i örat. Han är nu opererad men de fick inte ut allt så förmodligen behöver han göra en operation till. Vet kunde inte alls säga om den suttit länge så vi vet inte hur länge det stört honom . Men pinnen var rutten! Kan bara ana vilken värk han måste haft.  Så ingen träning på länge och inga bad. Hoppas bara att han får bli helt återställd. En bild på Loke från i Maj.

 

Nu börjar vi planera för vår fjällvandring. Får hitta en ryggsäck modell större. För det verkar som om vi måste ha med Amadeus. Han väger ca 11 kg så det lär väl bli tungt.  Så han får alltså vänja sig vid att sitta i ryggsäck längre stunder.  Men vi får väl tro att det går bra. Ska fösöka fjäska med äldste sonen. Är väl sista utvägen. Men han är inte helförtjust att passa en galen valp.

Ha det gott och njut av värmen./Anki och hundarna

 

2 kommentarer leave one →
 1. petra & de svarta permalink
  10 juli 2010 20:24

  Åh Anki det känns verkligen botten att jag inte kunnat hjälpa dig denna gången, med varken valppassning eller hundkärran.
  Det är jättedumt att vi åker på läger samma vecka som ni skall fjällvandra.
  Jag hoppas på att Simon ställer upp.
  Tala om med myndig stämma att du minsann har satt honom till livet o då ställer man upp på sin mamma, basta!!
  Miljöträning är vi gärna med på, ska vi ta tåget ner til göteborg en dag o åka spårvagn, lägga plats på drottningtorget o öva budföring upp o ner längs avenyn!!
  Slämt åsido så tänker jag åka ner till göteborg o knalla runt o miljöträna zäta nån dag, nån gång.
  Hoppas vi ses i veckan.
  Lycka till med exteriör beskrivningen i morgon.

 2. 11 juli 2010 19:07

  Stackars lille Loke. Hoppas allt löser sig snart med honom.

  Vad fin Saga har blivit! Ja snacka om att det har hänt saker med henne de sista månaderna. En riktig liten skönhet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: