Hoppa till innehåll

Fårhagen

13 juli 2010

FÅRVALLNING

Har idag varit med Emelie och provat Vilda och Amadeus på får igen. För att se om de har något intresse. Och det har dom allt båda två. Än så länge så vet dom inte riktigt vad som förväntas av dom men vi kommer allt att fortsätta. Inger (som vi var hos) tyckte att nu skulle Amadeus vänta några månader innan han får testa igen. Nu har vi ialla fall väckt hans  intresse. Vilda tar lite semester nu och återkommer efter fjällvandringen. Hon har blivit lite uppvarvad efter allt vi sysslat med det sista. Nu behöver hon få smälta det innan vi fortsätter. Så efter semestern kör vi 2 gånger i veckan.  Även Eva-Lena och Saga var med. Saga blev när hon var ett år skrämd av en tacka så Eva-Lena ville se om rädslan fanns kvar. Men det fanns ingen rädsla kvar och det gick riktigt bra för Saga. Fick en vilm av Emelie på mig och Amadeus. Jag är lika vilse som jag ser ut. Det är riktigt svårt att veta hur man ska placera sig eller hur man ska hinna med att placera sig rätt. Det går visst och lära sig så det är väl bara att träna vidare. Nu har vi gjort det två gånger. Fick se när Tim(bc) stöttade Vinna och Kiwi. Helt fantastiskt att se. Dom var riktigt duktiga. Här kommer ialla fall filmen.
http://www.youtube.com/watch?v=_oAqqj5aBfQbåda

Imorgon blir det lite lydnadsträning på klubben och på torsdag kommer Cinna och Älva på besök. Det ser vi framemot. Cinna är ju vår halvfodertik så Lovisa är snäll och hälsar på med jämna mellanrum har hon lovat så att Cinna känner igen sig när hon kommer hit. Cinna och Älva är ju Amadeus systrar.

Ha det gott i värmen/Anki och hundarn a

4 kommentarer leave one →
 1. 13 juli 2010 20:42

  Hahaha, man kan ju inte säga annat än att Amadeus har intresse för fåren :D! Ihärdig är han också ;). Duktig liten tåssie :)!

 2. Lovisa permalink
  14 juli 2010 17:11

  Hej! Vi möter upp med Klara och Älva strax efter 10 imorgon så vi borde vara hos er vid 11.30 tiden. Kram

 3. 14 juli 2010 22:04

  Men sötaste lilla hjärtat! Dom där fåren fick vet att dom levde. Vad tuff han var som gick på dom så, tror knappt att hans pappa hade vågat det. Jättekul att se filmen.

  Kram kram från Pappa med flock

 4. Sofie permalink
  18 juli 2010 12:28

  Roligt att se en film på lillprinsen, tuffingen:)
  Saknaden är stor!

  Kram Sofie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: