Hoppa till innehåll

Molle/Amadeus

17 augusti 2010

Kommer étt par bilder på Molle/Amadeus.  Känns lite jobbigt att titta på dom. För även om det var nödvändigt att sälja honom så är saknaden stor. Han stal mitt hjärta den hunden. Han har ögon som på något konstigt sätt såg rakt in i mig. Går inte att beskriva. Men man får en fantastisk kontakt med honom som gör att jag ser hans blick framför mig hela tiden. Ser jag honom på kort så känns det som om han ser rätt på mig. Jens vill inte ens se på korten för han saknar honom så. Men han har det bra och jag får glädjas åt det.

     

 Molle(Amadeus) och hans  syrra Ronja.

 

Ha det bra/Anki och hundarna

 

 

2 kommentarer leave one →
  1. 17 augusti 2010 10:31

    Förstår att den blicken går rakt in i hjärtat!! Samma blick som Mella ju!!! Och alla vet vi ju hur långt hon flyttade när hon kom hem igen… 😉

  2. 19 augusti 2010 21:01

    Jag vet precis vilken blick du pratar om. När jag var och hälsade på Tarrak när han var 5 veckor gammal skulle jag säga hej då till valparna. Alla sov utan min lilla prins som satt och kikade på mig i valplådan. Den blicken var det som fångade mitt hjärta för alltid. Annelie var med mig till Marie den gången och hon fick trösta mig som ett litet barn vid parkeringen när vi skulle åka hem för det gjorde så ont att lämna honom trots att jag bara träffat honom några gånger.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: