Hoppa till innehåll

Arelids AppleJack ”Buster”

22 september 2010

En nytagen bild på Buster som togs på utställningen i Lund. Han har blivit en riktig maskulin ståtlig kille. Buster blev BIR-valp i Lund. Åsa berättade att han är helt annorlunda än Frasse som hon hade tidigare. Frasse kom också från oss. Trots att Siri är mamma till båda är dom som natt och dag. Frasse var alltid nöjd och med på allt. Helt cool i alla lägen. Medans den här protesterar mot allt säger Åsa och låter. Han är mycket hund och en utmaning sa Åsa. Buster kommmer främst hålla på med brukset. Vilket kommer att passa honom utmärkt.

 

17 OKTOBER

Söndagen den 17 oktober är alla Arelidshundar välkomna hit för en heldag. Eva-Lena kommer att introducera viltspår för er som är intresserade. Vi hjälps då åt att lägga spår till alla hundarna.  Kan också lägga personspår för er som hellre vill det. För er som vill och om hundarna orkar kan vi hjälpas åt att träna lite lydnad också. Vi startar  kl 10.30 och håller på så länge ni vill. Träffas hemma hos oss för färd till skogen där vi också kommer att tända grillen.  Maila eller ring och meddela om ni kommer. Hoppas att vi blir så många som möjligt. Alla är jättevälkomna.

                                                                               Ovan: Arelids Nirvana ”Älva”  6 veckor

Ha det gott/Anki och hundarna

6 kommentarer leave one →
 1. 23 september 2010 11:36

  Jättegrattis till LP1 med Wilda, va kul!:-)
  (kolla e-posten vid tillfälle, Ingelas fråga mm)
  Kramar från oss

 2. petra & de svarta permalink
  26 september 2010 13:22

  Va stora de har blivit de små grynen!!
  Kommer inte på tisdag förresten, detta e min jobb tisdag tyvärr men snart drar vi ju till ”vargtrakter” så vi ses då istället.
  Jag o Mai pratade lite på väg hem från Herrljunga o hon vill nog åka upp på fredag redan för att vara på plats på lördagen o slippa stressa upp.
  Det fick mig att fundera lite, så om det e ok för dig så åker jag gärna upp på fredag jag oxå, då har jag varit ledig så jag kan köra upp så kan du vila i bilen.
  Jag är nämligen liiiiite rädd för att jag blir åksjuk när vi åker upp (är i ett sådant stim nu) så jag är rädd att hela lördagen blir förstörd om jag är dålig.
  Blir jag dålig på fredagen så har jag ju natten på mig att kvickna till.
  Fundera på det i alla fall…. jag ska proppa mig full med åk sjuke tabletter i vilket fall o hoppas på det bästa!!!

 3. 26 september 2010 20:16

  Buster är farsan upp i dagen!
  Man ser riktigt bus lysa i ögonen på honom. Han kommer att komma hur långt som helst… och förmodligen ge sin matte ett helt gäng gråa hår på vägen dit ;).

  Kram //Tytti och Tarrak

 4. 26 september 2010 20:25

  Buster är lik pappa (men söt ändå ;))

  Kul med kenneldagen! Jag har mitt kennelläger till helgen och alla utom två (en från varje kull – de som bor i Norge) kommer. Det ska bli fantastiskt!!

  Kramar och grattis till alla framgångar!

 5. 28 september 2010 17:24

  Oj vad stor och stilig han blivit Buster! Hoppas ni får en toppendag med mycket träning och många arelidståssar:) Vi har en heldag med unghundskursen den 16/10, spår och sakletning, så vi blir kvar i Uppsala. Vi hoppas kunna åka ner till Lysekil i november så då kommer vi förbi om ni är hemma. Hör av mig om/när det bär av. Kram på er!

 6. Amanda permalink
  10 oktober 2010 15:23

  Hej!
  Jätte kul med en dag i Arelid. Jag är på kurs med Lotus den dagen, från 10-12. Men kanske skulle kunna kika förbi efter det? För det är roligt att träffas.
  Hoppas vi ses snart.
  /Amanda och Lotus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: