Hoppa till innehåll

Inget särskilt alls

02 november 2010

Eftersom det här är en hundblogg och inget annat så känns det som om vi har inget alls att skriva. Känns som om det här med att blogga och läsa bloggar har dött ut lite. Men här kommer ett litet inlägg. Vi gör inget särskilt egenligen alls nu. Har inga mål kvar direkt för detta året kvar mer än att fortsätta träna. I och för sig ska vi göra anlagsprov i veckan med Vilda. Det kan gå hur som helst. Ibland går det bra och ibland går det inte alls. Så vi har gjort några viltspår den senaste tiden med blandat resultat.

Nu är det redan November. Satt och undrade vad tiden tagit vägen och vad vi gjort egentligen. När jag funderat lite insåg jag att målen för denna säsongen med Vilda har vi klarat av.
*Lp1
*Uppflyttade till lägre klass spår
*Godkänd extriörbedömning
*1:a pris i öppenklass på officiell utställning

Återstår att se hur anlagsprovet i viltspår går denna veckan. Har inga större förhoppningar utan ser det mer som en rolig grej.

Så Siri då. Målen jag satt upp för mig och henne har vi inte klarat av. Mitt mål var ändå att starta Lk 3. Kände att innan valparna var vi på väg. (Men det känns som om hon har gjort lite ändå denna säsongen. Hon har ju fått 8 undebara livliga valpar med snyggingen Tarrak). Men nu känns det som om vi har låångt kvar till trean. Det är väl så att jag lagt fokus på Vildas träning. Men anlagsprov i viltspår ska även Siri hinna med innan snön kommer hoppas vi.  

En Fin Tarrak

Tänkte att jag skulle pausa ett tag och bara köra viltspår så länge det går innan vargavintern börjar. Men, men nu börjar Vilda och jag kurs för Mette Klavenes igen. Start v ecka 47 INOMHUS. Vilken lyx. Kunde inte låta bli att anmäla mig. Så vi jobbar på ett tag till med nya mål i sikte.

Idag har det varit den vanliga tisdagsträningen. Både lydnad och spår. Gick ganska bra med Vilda. Hon var lite ofokuserad till en början men blev lite bättre på slutet. Siri gick riktigt bra idag. Men det roliga idag var att Patricia och Ninja(Arelidsaussies Ninja) var med oss och tränade och dom var jätteduktiga. Mycket fin fotposition trots att hon bara är 7 månader. Kul att se.  Ninja för ca 5 månader sedan. Det har alltså hänt en del.

Ha det gott/Anki och hundarna

 

One Comment leave one →
  1. 02 november 2010 18:26

    Monstret på den bilden känner jag igen =) Hoppas det gick bra med spårningen förut. Tack för idag, det kändes som jätte bra träning för mig och Ninja! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: