Hoppa till innehåll

Oops!

29 november 2010

Måndag igen. Vart tog helgen vägen? Den bara försvann. Undrar just om det beror på åldern att tiden går så fort. Hur ska det bli sedan då? Helgen var i allafall jättetrevlig med många roliga aktiviteter. Lördag ställde vi faktiskt klockan på halv åtta. Skulle åka hemifrån kvart över tio och det går inte fort hemma hos oss en lördag morgon när vi går upp samtidigt. Först ska det drickas kaffe, sen äta frukost och sen kaffe igen. Sen har det gått två timmar.
I vilket fall hade jag lyckats få med Jens på hundträning. Var väl för att det handlade om Vilda. Och han anser ju att Vilda är hans. Vi skulle till Emelie på Rapportträning. Startade först med ett par timmars teori med Johnny och Runa. Varvat med fika förstås. Inte var det enklaste att förstå. Berodde inte på dom utan att jag kände mig riktigt trögtänkt. Hade inte fattat alls vad detta gick ut på först. ”Stationsträning, framföringssträcka, springa från B-A. Hur skulle jag kunna börja på B när stationen är på A? Det blev många konstiga frågor innan jag fattat nåt. Tur att Jens var med för jag hade inte kunnat förklara för honom sedan. Men jag får läsa på. Tror jag skrev allt dom sa.
Efter detta var det ut i kylan, -10, och träna stationsträning, framföring och lite springande från kort B-A sträcka. Vi var nog ute i två timmar sedan var man rejält genomfrusen. Men jag var helnöjd. Lilla Vildisen kunde ligga på stationen bunden och vara TYST. Helt otroligt. Lite blider som Mia Oskarsson tagit.

Jag, Jens och Vilda på A-stationen

                                                                       Ovan: Vår trevliga Rapportgrupp

Nedan: Jag och Vilda på framföringsträckan där hunden ska gå fot. Vilda hade fullt upp med att kolla av alla människor som stod överallt. Andra gången gick det bättre.

                                                                          Nedan: Vilda springer sträckan B-A.

 

Efter att ha varit ute så blev det hem och hoppa in i duschen för att åka vidare till goda vänner i Alingsås och bli bjudna på fantastisk god mat. Sedan blev det hundtjöt naturligtvis. För att till sist spela TV-spel. Har nästan aldrig gjort det förut. Är en TV-spelsmotståndare. Men det var kanonkul. Kan rekommendera spelet BUZZ!

Söndag morgon vaknar jag med världens huvudvärk och hade ingen lust att ens gå utanför dörren. Jens tog hundarna på en långpromenad så tog jag det lugnt. Målade lite grann i hallen som fortfarande inte är färdig. Gick och laddade inför kvällen och funderade på vilka moment jag skulle träna på för Mette. Hade kurs inomhus i Angered. Fantastiskt skönt. Tror även Vilda gillade det. Jag bestämde mig för att träna fritt följ, kryp och rutan.
Fria följet  är jag riktigt nöjd med. Krypet har vi mycket kvar på. Vilda har hittat en bra teknik men hon fullkomligt ångar fram. Viftande på svansen sa Petra. Hon tycker det är dökul med kryp. Men vi fick med oss bra tips om hur vi ska träna vidare hemma. Och så denna rutan. Har nu bestämt mig att shejpa in den. Me Vilda var så trött det sista så hon orkade inte riktigt tänka. Men det blev dold plats i början och sitt i grupp i slutet. Och kände mig helnöjd när vi åkte hem igen. Nu har vi mycket att träna på.  Bara kul!!

Ha det gott i snön/Ankii och hundarna

 

3 kommentarer leave one →
 1. 29 november 2010 21:17

  Vad kul det låter med Rapport-träning. Verkar vara ett härligt gäng.

  Kram

 2. 30 november 2010 11:21

  Låter så himla kul med rapportträningen. Det MÅSTE vi göra. Du, eller ska jag be Jens, får förklara allt du lärde dej!!
  Ha de gott i vinterkylan!
  Eva-Lena o Saga

 3. petra & de svarta permalink
  02 december 2010 13:22

  Härliga bilder…..
  Vilda har verkligen kul när hon kör krypet, hon ser sprickfärdig ut nästan o med en helikopter svans!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: