Hoppa till innehåll

Inget särskilt

27 februari 2011

Ja precis som rubriken säger så händer inget särskilt. Har kommit igång med vår träning tycker jag. Har bestämt mig för att satsa mest på Vilda i år och så får vi se om tiden räcker till för att ge Siri en ärlig chans på tävlingsbanan. Hade varit roligt att få henne uppflyttad till elit i lydnaden. Men som sagt. Vi tränar det vi hinner jag och Siri så får vi se om vi kommer ut på tävlingbanan.
Under våren är det annars en hel del som ska hända om allt blir som vi tänkt. Vilda ska ut på tävlingsbanan, alla rosorna(kull 2) ska göra sitt Mh och även röntgas under våren/sommaren. Lite nervöst är det. Några ur Indiankullen(kull 1) ska göra sitt MT. Det är och nervöst men mycket spännade.

Om två veckor åker jag till Birmingham(Crufts) och det ska bli ett härligt avbrott. Bara strosa omkring i flera dagar och titta på alla hundar och allt onödigt som man kan köpa till sina älsklingar.
Om fyra veckor ska hela familjen till Funäsdalen och åka lite skidor. Pojkarna och deras tjejer ska också med. Ska bli jättekul att få umgås allihop. Ska försöka placera ut alla hundar också. Hur det nu ska gå till? I värsta(bästa tycker jag)) fall får dom väl åka med. Familjen är inte riktigt enig om det men vi får se.

Har blivit mycket utevistelse i helgen. Både långpromenad, spår och upplet. Känner mig helnöjd med helgens träning. Ikväll har vi tränat inne. Kryp, fjärr,fotposition och även börjat lite grann med saktagåendet. Går långsamt framåt.  Men kul är det.

Måste också få gratulera Louise och Buddy(Eyepaint) till bra utställningsresultat i helgen. Med en bra kritik så blev han 2:a bästa hane. 

En vinterbild  från dagens promenad med goa vänner. Vi gick av från isen så hittade vi detta fantastiska ställe. Kortet ”lånat” av Eva-lena. 

Ha det gott/Anki och hundarna

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: