Hoppa till innehåll

Dåliga dagar

07 mars 2011

Vilken dålig dag kände jag direkt i morse. Inte på humör. Trött,grå och eländig. Absolut ingen arbetslust. Inte lust till något annat heller. Så här det ju ibland. Det har man lärt sig mig åren. Oops kände mig precis urgammal när jag tänkte så. Men det stämmer faktiskt. Ibland tar det längre tid att att känna sig glad igen och ibland går det fort. Retar mig på småsaker både hos mig själv och även på andra. Kommer på att man har sidor som är mindre trevliga. Naturligtvis har väl alla det. Ialla fall mer eller mindre.
Tycker inte att jag kommer någon vart med min hundträning som jag tycker är så kul. Anmäler mig till tävlingar för jag måste ha ett mål med min träning. Men så går det inte framåt. Vad gör jag för fel? Igår vad det en människa som sa att jag ser väldigt osäker ut och att jag tvivlar på både mig själv och min hund. Och det är fler som har sagt det förut. Självklart blir mina hundar osäkra om jag inte är tydlig och visar vad jag förväntar mig. Och det värsta är att det stämmer. Dags att fundera över lite vad jag håller på med. För jag tvivlar inte på Vildas förmåga utan allt hänger som bekant på föraren.

Tänker att jag måste fokusera på det som ger mig positiv energi och som leder framåt.  Alltså vara rädd om och ta vara på det som är viktigt och kanske inte bry mig om sådant som påverkar mig negativt. Alltså krävs lite tankeverksamhet. Mycket är självklart vad som betyder mest för att jag ska må bra. Men de där småsakerna som också berikar livet. Jag måste lära mig ta vara på dom bättre.

Nedan:Ett gäng som berikar mitt liv

Ha det bra alla/Anki och hundarna

 

 

2 kommentarer leave one →
 1. Alva permalink
  09 mars 2011 11:39

  Hej!
  Kan du inte ta en kort paus från träning då? Hitta på saker som det inte ligger någon ”press” bakom. Kan tänka mig att det blir extra mycket press som uppfödare, att folk ”förväntar” sig att du ska meritera dina hundar i rasande fart. Strunta i sånt och försök hitta tillbaka till glädjen och ta tag i träningen igen efter det. Kanske kan hjälpa ?
  // Alva och Loken

 2. 13 mars 2011 8:33

  Vet precis hur du menar… Sådana dagar vill man bara dra ngt gammalt över sig o typ bara gå ut själv i skogen med sina hundar o bara vara tills man är på rätt bana igen. =)
  Brukar följa din blogg o tycker att du är duktig med dina hundar så tycker inte du ska deppa.
  Och till syvende och sist så tycker jag inte att tävlingsresultaten är de viktigaste när man tränar hund utan det är att man har roligt tillsammans med sin hund. =)

  kram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: