Hoppa till innehåll

Tisdag 5/4 2011

04 april 2011

 

GRATTIS PÅ 1-ÅRSDAGEN ALLA SMÅ ROSOR

Ett helt år har gått. Otroligt snabbt. Visst saknar jag dom alla. För man kan inte annat än att älska sådana små fantatiska varelser. Dom har nu utvecklats till vuxna hundar med allt vad det innebär på vägen.
Tack alla ni fantastiska valpköpare som tar hand om dom så väl. Jag får ofta  rapporter från er om det går vilket jag är väldigt tacksam över. Det är jätteroligt att kunna följa er träning och hundarnas utveckling.

Nu väntar en spännande vår och sommar. Med bla mentaltest (som tyvärr inte blev riktigt som vi tänkt men som vi hoppas ordnar sig ändå), röntgen, utställning och kanske tävlingar för några. Alla valparna tränas för fullt. En del satsar på brukset och har tävlingsplaner i sommar. Patricia och Ninja gör tävlingsdebuten i helgen på lydnadsplan. Några satsar helhjärtat på agilityn. Ska bli jättespännande att få fortsätta följa er alla.

Lycka till  i fortsättningen med era hundar och tveka inte att höra av er om det är något eller hälsa gärna på om ni har vägarna förbi.

Ha det gott alla så ses vi snart/Anki och hundarna

 

4 kommentarer leave one →
 1. 05 april 2011 20:24

  Grattis alla underbara ”valpar” på 1-års dagen. Ser fram emot alla spännande rapporter om vad som händer under året som kommer.

  Kram från en stolt ”farmor” och pappa

 2. 05 april 2011 22:48

  Grattis till de finaste rosor jag vet 🙂

 3. 06 april 2011 15:40

  Grattis alla fina rosor 😉

 4. 06 april 2011 15:50

  Tänkte komma dit så vi ser Ninja och så kan vi äta lunch tillsammans:) Så om jag inte räknar helt fel så dyker vi upp runt 10, låter ok?:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: