Hoppa till innehåll

Nederlag

17 maj 2011

Känner mig verkligen urkass som hundförare. Har tappat gnistan lite efter flera misslyckade tävlingar. Men det är väl bara att ta nya tag fast det känns lite tufft. Fast egentligen är det inget att gnälla över när man läser om bekantas hundar som är så jättesjuka. Sänder en kram till dom.
Jag och Vilda har varit på tävling igen. Denna gången hade vi med oss lydnaden för uppflyttning till högre klass men spåret gick urkass. Likaså krypet. Det är spännande kan man säga. Blir lite för mycket spänning bara. Från att förra tävlingen ha dubbeltia både på spår och kryp fick vi en 6:a på båda dessa moment denna gången. Det är väl bara att inse att mer träning behövs så det blir lite stabilare överlag och inte skiljer 4 poäng i momenten.

Vill gratulera Patricia och Ninja som återigen plockat hem ett 1:pris i lydnadsklass ett.
I söndags gjorde Molle sitt MH med hyfsat resultat och en 2:a på skotten. Det får vi vara nöjda med. Idag röntgas han och kastreras. Bara hoppas att detta också går bra.
 På onsdag är det Penny och Buster som gör sitt Mh. Sedan är det bara Lotus och Buddy kvar.  Sedan är det också röntgen för dom alla. Lite nervöst är det allt. Bara hoppas att dom har friska höfter och armbågar allihop.

Systrarna bus blev plåtade av Kenneth(Sagas husse) med hans nya kamera. Så här fint blev det.

Ha det bra alla/Anki och hundarna

2 kommentarer leave one →
 1. 18 maj 2011 6:56

  Men lilla gumman det låter dystert.Det är som vi säger bara att bryta ihop o komma igen.
  Det är väl det som är tjusningen med hundträning att de är inga maskiner så man vet aldrig hur dagsformen är.
  Jag förstår att det är tungt.Det är nog som du säger att träning ger färdighet.
  Kan du inte försöka göra upp ett träningsschema o sätta på kylskåpet.Kör något moment varje dag och planera hur du ska träna.Kör korta pass o flera.
  Ibland när jag tittar på Tv så tränar jag i reklampauserna.Det är lagom tid o flera stycken.
  Men det viktigaste glöm inte att ha roligt när ni tränar o backa gärna lite i träningen o gör som du gjorde när du lärde in momenten.
  Kram från oss o lycka till.

 2. 24 maj 2011 22:07

  Yvonne har helt rätt!! Det är inga maskiner vi har och det är ju inte vi heller… Men visst vill man att det ska gå bra, är ju själva moroten för att träna vidare o lära in nya moment. Vilken tur vi har som ska på brukslägret i sommar o kan träna o ha kul i en hel vecka!!! Man får ju inte glömma glädjen, det ska va kul och det är det ju för det mesta, trots att man får backa med jämna mellanrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: