Hoppa till innehåll

Långt mellan inläggen

23 augusti 2011

Långt mellan inläggen är det verkligen.  Det beror inte på att det inte funnits något att skriva om utan att det finns andra ”sociala medier” som man skrivit lite på istället. Allt som hänt i min hundvärld  har väl varit lite väl negativt det sista så lusten att skriva har väl inte funnits. När man tänker efter har det allt  varit lite positivt. För snart ett par veckor sedan hade vi en liten kennelträff. Tyvärr kunde inte alla komma men så är det ibland. Hoppas ni kan komma vi nästa tillfälle. Det var ialla fall mamma Siri och 8 av hennes valpar som närvarande. Jättekul att träffa hundägare och hundar. Framförallt att se hur hundarna utvecklats. Kul att få lite rapporter om hur de flesta ligger i och tränar för fullt. Det satsas både på lydnad, agility och brukset. Cinna och Älva åker också på sökläger om ett par veckor. Lovisa och Cinna ska också prova vallhagen i höst. Ska bli spännnande att få höra hur det går. 
                                                                                                                              
Ett gott gäng

 

På kenneldagen hade vi Tezze här som lärde oss alla hur en Aussie ska trimmas inför utställning och även lite ringträning. Och det gav nog resultat.  Ett jättegrattis till Amanda med Lotus och Agneta med Penny som blev BIR och BIM med HP utställningen i Alingsås. Penny fick också ”excellent” på SASK;s utställning i Gbg.

 

Ett sent men ett jättegrattis till Patricia med Ninja som fick sitt LP1 efter 3 starter.

Jag och Vilda har startat lägre klass och är godkända men vi hoppas vi kommer med på någon tävling i höst och kanske bli uppflyttade till högre. Det är ialla fall målet.
Det har kommit lite tråkiga saker emellan så tävlingar har väl inte prioriteras. Min underbara häst som jag haft i 27 år fick jag ta bort i Juli. Han fick avsluta sitt liv här hemma och det gick lugnt och fint men var ändå fruktansvärt sorgligt. Men så här i efterhand vet jag att det var ett bra  beslut. Min gamla Demi ligger för närvarande på djursjukhus för borttagning av en STOR fettböld med en inkapslad varböld. Tyvärr blev det komplikationer så det kommer att ta tid innan hon är sig lik igen.
Annars mår Siri och Vilda bra. Siri tränas för att hon ska må bra medan jag och Vilda tränar just nu för lite starter på tävlingsbanan. Det känns som om hon repat sig efter öroninflammation och Borrelia. Målet är ialla fall att bli uppflyttade till högre klass spår innan säsongen är slut likaså att bli uppflyttade till Lk 3. Vi får väl se hur det går men vi jobbar på det. I september ska vi vara med på en clinic för Maria Brandel. Ska bli jättespännande. Och i oktober åker vi på ett lite bruksläger igen. Det är så jättekul att ha detta att se framemot.

Ha det gott alla hundvänner/Anki och hundarna

 

 

 

One Comment leave one →
  1. 23 augusti 2011 22:57

    Hej Anki!
    Tråkigt att höra om hästen din, förstår att det är jobbigt för dig. Hoppas även att Demi kryar på sig snart! Hoppas på att du får framgångar med Vilda framöver så att du får lite glada nyheter också!

    Kram! // Alva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: