Hoppa till innehåll

Vintervila trodde jag……..

04 december 2011

I Arelid är det ganska lugnt just nu. Vi tränar på om än inte lika ambitiöst just nu. Tror vi behöver lite vila. Här har alla tikar löpt. Vilda är inte riktigt färdig ännu men det är skönt att det är avklarat innan jul.
Jag och Vilda tränar ändå varannan vecka inne för Mette och varannan vecka på klubben med träningsgänget. Så vi har inte gått i ide helt. Tänkte jag skull försöka göra anlagsprovet med Siri i viltspår innan jul om inte snön kommer förstås.

Förra söndagen var vi på Trollhättans Bhk med ett härligt gäng och tränade upplet och lite brukslydnad i full storm. Det var några ”kända” kamrater och några nya bekantskaper vilket alltid är trevligt.  Tack Agneta Andersson att du ordnade detta.
Nu har vi också anmält oss till Bruksläger i sommar igen. Vår instruktör blir Anna Löfgren. Detta ser vi mycket framemot.

Som rubriken säger så trodde jag att många tagit lite vintervila men nu börjar det hända saker. Jättekul. Idag den 4/12 har Lovisa med Cinna tagit ett 1.apris  i Lk1.  Ett grattis till er. Klara och Älva har gjort godkänt anlagsprov i viltspår idag. Jättegrattis till er.

Arelidsaussie Fairy Tale ”Cinna” 1 1/2 år

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: